Vedr. Behandlerhaven
Om Birgit

Ring eller skriv en mail for at aftale en tid


Jeg er passioneret i mit arbejde med mennesker. Glæden ved at se et menneske udfolde sit potentiale, er en stor drivkraft. Jeg har fokus på livet og det, som kan hjælpe dig igennem, når livet driller. Mennesker bliver hele, når vi forstår, hvem vi er og forstår, hvad som har forstyrret helheden - kernen i os.


Jeg arbejder med klienter fra 0-100 år.

  

Personlige oplysninger


Mit navn er Birgit Boye Friis.

Jeg har indtil udgangen af 2003 arbejdet knap 11 år som dagplejer i Ballerup kommune. Et meget berigende og livsbekræftende arbejde.


Arbejdet med børn har givet mig en stor erfaring i at kommunikere med børn, samt at være meget opmærksom på, hvad de fortæller via deres adfærd.


Dette skabte en interessen hos mig til at søge mere viden om, hvordan vores måde at behandle hinanden på enten fastholder eller udvikler os.


Interessen er blevet til viden og indsigter, som bl.a NLP-studierne har givet mig. Jeg har efteruddannet mig indenfor Sandplay terapi og Spædbarnsterapi og besider i dag, stor viden og erfaring i psykoterapeutisk arbejdet med både børn, unge og voksne.


I løbet af min studietid bankede spiritualiten på dybt indefra, et sted i mig. Det kom fuldstændigt bag på mig, jeg havde aldrig tænkt i de baner end ikke været interesseret i bøger, film eller lignende. Jeg var rystet men samtidig var mødet med min spirituelle side så intenst og så insisterende, -mødet med min spirituelle side var så velkende, så glædesfyldt og så trygt, at jeg følte, jeg havde fundet hjem. Fundet hjem til en del af mig, jeg mange år tidligere havde lukket af for.

En naturlig forlængelse af dette møde blev en clairvyant uddannelse, der bragte mig viden, erfaring og fortrolighed med min måde at sanse verden på.

  


Således ser der ud i mit terapi rum på Møllemosen i Måløv


Træffetid:

mandag -fredag mellem kl.09:00- 16:30

Udenfor dette tidspunkt kan der lægges besked på min telefonsvarer, og du vil blive ringet op efterfølgende. E-mails besvares løbende.

  


Terapiadresse:

Møllemosen 133

2760 Måløv

Fri parkering

tlf: 2448 9794

Mail: bibof@mail.dk

www.IbisCentret.dk

  

  • Certificeret NLP Psykoterapeut®


Mine uddannelser 

  • Certificeret NLP Psykoterapeut
  • Certificeret NLP formidler
  • Supervisor
  • Sandplay terapeut
  • Teamplay konsulent
  • Spædbarnsterapeut
  • Clairvoyant rådgiver

Om Birgit

IbisCentret - Livet i Centrum.

Balance imellem det psykiske velvære og det fysiske velvære. NLP psykoterapi, Sandplay, Supervision, Undervisning m.m.

Møllemosen 133, 2760 Måløv, Tlf: 2448 9794